Ambachtelijjke slager Cees

Ambachtelijke Slager Cees

De historie van Slagerij Bloedjes gaat terug naar 1795. Al in dat jaar is er een slagerij gevestigd aan de Torenstraat in Medemblik, gerund door de familie Frantzen. Deze slagerij wordt overgenomen door de familie Hansen en in 1968 nemen vader en moeder Bloedjes het stokje over. Je kunt dus gerust spreken van een gezegend stukje historische slagersgrond.

Dat is ook wat Cees wil, het uitoefenen van het authentieke slagers ambacht; het goed verantwoord vlees combineren met vakmanschap waardoor u de lekkerste producten op tafel krijgt.

Aangezien Cees (h)eerlijke vleessoorten het liefst zo puur mogelijk bereidt moet het vlees van goede kwaliteit en smaak zijn. Dit wordt bereikt door aan de basis de dieren goed te behandelen met veel liefde, een ruime huisvesting en vooral goede voeding. Dit zorgt ervoor dat het vlees een unieke smaak heeft en een culinaire beleving is.

Lees meer…

Volg Ambachtelijke Slager Cees op Facebook om altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuws of aanbiedingen!

Ambachtelijke slager Cees

ALS HET ECHT VERS MOET ZIJN

Vlees met de smaak van vroeger

Producten

Vlees - Rund

RUND

Varken - speklapjes

VARKEN

Kip - kipfilet

KIP

vleeswaren

VLEESWAREN

Soepen en maaltijden - stoofpotje

SOEPEN & MAALTIJDEN

vleespakket

VLEESPAKKETTEN

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Een stuk historie dat terug gaat naar 1795

Vanaf 1968 bestaat Slagerij Bloedjes in Medemblik. Vader en moeder Bloedjes hebben de slagerij in dat jaar overgenomen van de familie Hansen, welke destijds de slagerij van de familie Frantzen hebben voortgezet. Dit stukje slagershistorie gaat terug tot 1795. Met recht een stuk gezegende authentieke slagersgrond.